FEESTZAAL BB

Feestzaal BB Borsbeek is een sfeervolle locatie die u kan afhuren voor al uw feesten en vergaderingen. Zittend hebben we een capaciteit van 60-70 personen en staand tot 80-90personen. Onze feestzaal is volledig uitgerust met een keuken en een gevulde koeltoog met voldoende dranken/bieren en wijnen naar keuze. (VERPLICHTE DRANKENAFNAME)

Onze feestzaal kan volledig naar eigen wil en noden van de klant ingekleed worden.

Verder bieden wij ook catering aan. In deze brochure vindt u al onze formules. Hebt u iets anders in gedachten, maken wij graag een passende offerte voor u op.
Wilt u liever een foodtruck laten komen… deze kan achteraan de parking geplaatst worden.

UITRUSTING :
Volledig uitgeruste keuken met oven, elektrisch vuur, dubbele industriële koelkast en industriële vaatwasser. Verder is deze ook voorzien van voldoende borden, bestek, glazen, …

OPENINGSUREN :
Onze feestzaal is geopend van 9-24u. Feesten zullen dus steeds dienen te eindigen ten laatste om 24u. Voor het klaarzetten of versieren van de zaal op de dag van uw feest kan u vanaf 9u in de zaal terecht, wel steeds na afspraak.

PRIJZEN :
De huurprijs van de zaal is vastgesteld op €475 voor een weekdag (ma-do) en op €575 voor een dag in het weekend (vrij-zo). In deze huurprijs zit personeel, elektriciteit, verwarming en opkuis inbegrepen.

CATERING :
Wij kunnen uw catering verzorgen naar uw wensen.

LOCATIE :
Boechoutsesteenweg 40
2150 Borsbeek
(voormalig Borsten&Billen 🐔 Borsbeek)

Contacteer ons voor meer info en beschikbaarheid

Stephanie Martens
info@giveaparty.be
+32 (0)472/82 10 74

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *