FEESTZAAL BB

Feestzaal BB Borsbeek is een sfeervolle locatie die u kan boeken voor al uw feesten en vergaderingen. Zittend hebben we een capaciteit van 60-70 personen en staand tot 80-90personen. Onze feestzaal is volledig uitgerust met een keuken en een gevulde koeltoog met voldoende dranken/bieren en wijnen naar keuze. (VERPLICHTE DRANKENAFNAME)

Onze feestzaal wordt volledig klaargezet naar verwachting van de klant.

Verder kunnen wij ook de catering verzorgen, vraag hiervoor onze brochure via e-mail of maak een afspraak en kom eens langs. Wilt u liever een foodtruck of eigen catering? Voor een foodtruck hebben we achteraan de parking plaats. voor gebruik van de industriële keuken of het plaatsen van een foodtruck, rekenen we een supplement van €50 voor extra voorzieningen.

UITRUSTING :
Volledig uitgeruste keuken met oven, elektrisch vuur, dubbele industriële koelkast en industriële vaatwasser. Verder is deze ook voorzien van voldoende borden, bestek, glazen, …

OPENINGSUREN :
Onze feestzaal is geopend van 9-24u. Voor het klaarzetten van de zaal kan u 2u voor aanvang van uw feest bij ons terecht.

PRIJZEN :
De huurprijs van de zaal is vastgesteld op €595/dag. In deze huurprijs zit personeel, elektriciteit en verwarming inbegrepen, alsook het klaarzetten en de opkuis.

CATERING :
Wij kunnen catering verzorgen naar uw wensen. Vraag hiervoor onze volledige brochure.

LOCATIE :
Boechoutsesteenweg 40
2150 Borsbeek
(voormalig Borsten&Billen 🐔 Borsbeek)

Contacteer ons voor meer info en beschikbaarheid

Stephanie Martens
info@giveaparty.be
+32 (0)472/82 10 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *