FEESTZAAL BB

Feestzaal BB Borsbeek is een sfeervolle locatie die u kan afhuren voor al uw feesten en vergaderingen. Zittend hebben we een capaciteit van 50-60 personen en staand tot 70-80personen. Onze feestzaal is volledig uitgerust met een keuken en een gevulde koeltoog met voldoende dranken/bieren en wijnen naar keuze. (VERPLICHTE DRANKENAFNAME)

Onze feestzaal wordt volledig klaargezet naar verwachting van de klant. Deze verwachting wordt vooraf besproken.

Verder bieden wij ook catering aan. Vraag hiervoor onze brochure via mail
Wilt u liever een Foodtruck laten komen? Deze kan achteraan de parking geplaatst worden. (Hiervoor vragen we een supplement van €50 voor extra voorzieningen.)

UITRUSTING :
Volledig uitgeruste keuken met oven, elektrisch vuur, dubbele industriële koelkast en industriële vaatwasser. Verder is deze ook voorzien van voldoende borden, bestek, glazen, …

OPENINGSUREN :
Onze feestzaal is geopend van 9-24u. (deze openingsuren zijn NIET corona-gerelateerd. We sluiten altijd om 24u onze deuren). Voor het klaarzetten of versieren van de zaal op de dag van uw feest kan u vanaf 10u in de zaal terecht, wel steeds na afspraak.

PRIJZEN :
De huurprijs van de zaal is vastgesteld op €575/dag. In deze huurprijs zit personeel, elektriciteit, verwarming en opkuis inbegrepen.

CATERING :
Wij kunnen catering verzorgen naar uw wensen. Vraag hiervoor onze volledige brochure.

LOCATIE :
Boechoutsesteenweg 40
2150 Borsbeek
(voormalig Borsten&Billen 🐔 Borsbeek)

Contacteer ons voor meer info en beschikbaarheid

Stephanie Martens
info@giveaparty.be
+32 (0)472/82 10 74

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *